Velkommen til Johnnis Internetverden

Der er mange indgange.......

Mine børnebørn

Indtil nu er jeg blevet begavet med 5 børnebørn. 5 dejlige guldklumper, som hver gang de er i nærheden fylder mig med så megen glæde, at det ikke er til at beskrive. De er fulde af umiddelbar kærlighed uden betingelser, og det får de så tilbage. Her kommer de. De har alle deres egne fotoalbum, som jeg linker til i teksten. Fotoalbummene vil blive opdateret i løbet af foråret. SENESTE NYT:

 o karla

Karla, født den 17. maj 2007  Karla er meget kreativ og elsker at tegne og male og det har været rigtig sjovt at følge udviklingen i hendes tegninger. Hun elsker også at synge og danse. Det bliver nok lige noget  hende og farfar er nødt til at dyrke meget i fremtiden. Og så skal vi lige ud at fiske. Karla elsker sin lillesøster Alberte og Karla elsker sin kusine og sin fætter på Bogø og de har det rigtig godt sammen.  Du kan læse meget mere om Karla og hendes far og mor på www.torpsmith.net

o luna

Luna født den 8. november 2008 af Bjørn og Anne. Hun er et livstykke og en perlepige og hvor heldig kan man være som farfar. Hun bor kun 10 minutter væk, nemlig på Bogø. Luna går i børnehave og det er noget hun kan bruge. Hun er dygtig til gymnastik, til at danse, til at synge, til at tegne og meget mere. Hun elsker at lave ting og hun elsker at klæde sig ud. Hun elsker sin kusine Karla, og når Karla skal noget gør Luna det samme. Det er rigtig dejligt at være sammen med Luna og hun er også noget så kærlig. Kan dog til tider godt blive sur og vil bestemme. Det var en fornøjelse at se, hvor glad hun blev for at flytte på landet, hvor hun bare uden videre kunne gå ud af døren og ud i haven. Hun er et udemenneske og hun elsker dyr. 

o bastian

Bastian født den 11. november 2010. Drengen i flokken og hvilken herlig lille gut. Han elsker traktorer og maskiner i alle former og farver og han kan bruge timer på at studere disse maskiner i bøger, blade og ikke mindst på Youtube. Han er ret skrab til at manøvrere rundt på fars Ipad og her kan han selv finde ind til de sider han vil arbejde med. Utroligt hvad de kan. Bastian kan godt lide at være på besøg hos farfar og er også blevet passet her under sygdom. Han var dog ikke mere syg end at han kunne tage med farfar på besøg hos hans gode ven Niels i Vollerup. Her var opgaven at fodre heste og høns. Senere kørte de i byen, og da Bastian ikke bruger ble, var de nødt til at træde af på naturens vegne og den ene gang tisse å et træ og den ande på en sten. Bastian fylder alle med glæde, undtagen når han nogen gange er utilfreds. Og han vil gerne bestemme. Er en mester i at køre havetraktor


o alberte

Alberte født den 23. december 2014. Endnu en dejlig pige kom til verden midt i juletravlheden, men det  forhindrede ikke mor og far i at holde en dejlig julefest for den københavnske familie.

Vi har det dejligt sammen, og hun er en utrolig glad pige.

 

o alma web2017

Alma  Den 3 februar 2016 kom denne dejlige pige til verden. Alma hedder hun selvfølgelig.

Jeg er nu blevet farfar for Alma også. Får mange kram og kommentarer

 

 Dejlig er hun dog.